Ros Bikes heeft ruime ervaring in de tweewieler-branche!

 

Ros Bikes is eind 2019 opgericht door Stefan Ros, afkomstig uit Schijf, maar tegenwoordig woonachtig in Oud-Gastel. Ik ben 34 jaar, getrouwd en mijn hobby's zijn voetballen en wielrennen. Vanuit mijn garage ben ik gestart met het repareren van fietsen. Het repareren van fietsen doe ik al bijna 17 jaar met veel plezier!!
In mijn jeugd heb ik op wedstrijdniveau aan wielrennen en cyclocross gedaan. In deze tijd ben ik ook gestart met een bijbaantje bij Martens Tweewielers. Na de middelbare school, ben ik met de BBL-opleiding fietstechnicus gestart in Bergen op Zoom. Voor deze opleiding heb ik al mijn diploma's behaald, hierna heb ik ook nog de opleiding bromfietstechnicus succesvol afgerond. In totaal heb ik 14 jaar met veel plezier bij Martens Tweewielers in Rucphen gewerkt.
Nu ben ik werkzaam als Accountmanager Parts bij Pon Power (Caterpillar). Een zeer uitdagende baan, met een prachtig Amerikaans product. Kort gezegd;  ik verkoop onderdelen van motoren/generatoren welke in/op schepen en boorplatformen draaien over de hele wereld!
Toch blijf ik het repareren van fietsen erg leuk en ontspannend vinden, mede hierdoor heb ik besloten om naast mijn huidige baan met Ros Bikes te starten. 

Ondertussen zijn we al meer als een jaar verder en heeft Ros Bikes al een mooie klantenkring opgebouwd! Tevreden klanten zijn immers de beste reclame, hier ben ik iedereen erg dankbaar voor!
Om de beste service te blijven verlenen, werk ik graag op afspraak (doordeweeks in de avonden en op zaterdag). U kunt mij op diverse manieren bereiken, kijk voor meer info op de contactpagina!

Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik ook Elektrische fietsen verkoop, ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar merk, met betrouwbare e-bikes voor een "normale" prijs. Ik heb dit gevonden bij het merk Vogue Bikes, en ben hier nu ook officieel dealer van. 
Vogue heeft normale elektrische fietsen maar ook elektrische bakfietsen, dit word de nieuwe trend voor de komende jaren! Wat is er nu leuker om met je kids voorin de mooie omgeving te laten zien en ze te laten genieten van een prinsheerlijke fietsrit!

Ik probeer ook altijd diverse leuke 2e hands fietsen voor verkoop beschikbaar te hebben. Uiteraard 100% in orde en uiteraard met 1 maand garantie! Kijk snel bij ons actuele aanbod occasions.


Graag uw fiets in Oud-Gastel kopen? Een nieuwe fiets of e-bike van een bepaald merk (zoals bv. Gazelle / Cortina o.i.d) via Ros Bikes is uiteraard bespreekbaar, informeer naar de mogelijkheden!