Vogue Elektrische Bakfiets & E-bikes

 

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het verkeersbeeld in Nederland. Nederland is nog steeds een fietsland, elke dag fietsen duizenden mensen met hun 2-wieler door het Nederlandse weer naar hun werk, supermarkt of school of gewoon een lekker recreatief rondje wegtrappen.
Helaas is de wind en/of regen in Nederland vaak de spelbreker van onze motivatie een rondje te gaan fietsen. Maar vanaf nu speelt wind niet meer mee!
Vogue elektrische fietsen zijn er voor iedereen, sportief, stadsgebruik of schoolfiets, voor iedereen is er een passend model bij de behoefte van u als gebruiker. Met een actieradius van ca. 70-120 km kunt u een flinke tocht maken zonder zorgen of u de eindbestemming bereikt. Vogue heeft fietsen met voorwielmotor (AKM) met rotatiesensor of een Bafang middenmotor met krachtsensor, met luxe LCD display.

 

In veel steden rijden steeds meer bakfietsen, mede door het grote laadvermogen (bv 4 kinderen) kunt u makkelijk van A naar B, zonder te hoeven kijken naar parkeermogelijkheden en de kosten hiervan.
De elektrische bakfiets is in opmars en daarom zijn er bij diverse modellen te krijgen van de Vogue Elektrische Bakfietsen
De Vogue bakfietsen zijn verkrijgbaar als 2 wieler (Vogue Carry 2) of 3 wieler (Carry 3, Troy, Superior 3, Superior Deluxe). Standaard voor zien van een huif voor eventuele regendruppeltjes. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende proefrit maken, maak snel een afspraak via onze contact pagina of stuur een WhatsApp berichtje!